EA-S4 SENSE

EA-S4 SENSE

EA-S4 Sense od Emphaseru je 4kanálový zesilovač s výkonem 4 x 70 W RMS při 4 ohmech. Tento zesilovač je výborným zdrojem výkonu pro špičkové audio systémy.

Excelentní reprodukce hudby, překvapivý výkon: zesilovače Emphaser Sense přinášejí zcela nový způsob, jak si vychutnat svou oblíbenou hudbu. Bohatost detailu, prostorovost a impulzivnost – to vše charakterizuje tyto zesilovače. V hudebním signálu jsou rozeznatelné i nejjemnější detaily, nástroje i hlas mají své jasné místo – s fascinující precizností a dynamikou.

Kvalita zesilovačů Sense se odráží i v jejich technické povaze, v implementaci SMD do interiéru:  prvotřídní součásti garantují dlouhou životnost a maximální spolehlivost. Špičkový obvod třídy A/B s bipolárními tranzistory umožňuje vysoký výkon a minimální míru zkreslení – modely Sense jsou dokonalé zesilovače k poslechu hudby všech žánrů.

Tepelnou stabilitu zajišťují masivní tepelná jímka a tichý ventilátor. I při vysokém výkonu je teplo účinně rozptylováno, díky čemuž si můžete hudbu užívat i na delších cestách. Vysoké standardy kvality, které Emphaser vtělil do této své řady, podtrhují pozlacené konektory a gravírované logo.

Funkční výbavu výkonových zesilovačů Emphaser pak doplňují variabilní aktivní výhybky:  12dB/oct.  high-pass a low-pass filtry, samostatně nastavitelné od 50 do 500 Hz.  Ve výbavě najdete také funkci automatického zapnutí vysokoúrovňových vstupů. Integrovaná funkce umožňuje propojit dva vstupní signály do jednoho výstupního – díky tomu jsou nové zesilovače Sense ideálním sparing partnerem vozidel s aktivními továrními systémy.

Zobrazit celý popis
  • Zesilovač třídy A/B s bipolárními tranzistory
  • Audiofilní komponenty s velmi nízkým zkreslením
  • Nastavitelný 12dB/oct.  HP a LP crossver s nastavením 50 – 500 Hz
  • Vysokoúrovňové vstupy s funkcemi automatického zapnutí a propojení dvou vstupních signálů
  • Kompatibilní s automatickou funkcí Start/Stop
  • Variabilní citlivost vstupů 1 V – 4.8 V
  • Moderní ochranné obvody
  • Zalisované konektory napájení a reproduktorů
  • Pozlacené konektory

4kanálový zesilovač

RMS výkon při 4 Ω 4 x 70 W
RMS výkon při 4 Ω přemostění 2 x 220 W
RMS výkon při 2 Ω 4 x 110 W
Frekvenční rozsah 10 Hz – 60 kHz
Odstup signál/šum > 100 dB
Rozměry (Š x V x H)     320 x 52 x 129 mm   

Ze stejné kategorie

USB 10

USB 10

Ideální rozšíření sériových systémů ETON v podobě USB 10 je 10palcový aktivní subwoofer, který spadá do řady aktivní basů pod sedadlo v kompaktní formě. Aktivní subwoofer je ideální volba pro každého, kdo chce zažít masivní basy bez velké námahy.

B195NEO

B195NEO

ETON B195Neo nabízí univerzální řešení pro všechny majitele vozů BMW, kteří nejsou spokojeni s basovým výkonem. B195Neo je díky své nízké hloubce vhodný do standardních systémů.

POW 200.2

POW 200.2

"Pořádný univerzální systém pro každého" - saténový zvuk, syté výškové detaily a precizní prostorová hloubka, spolu s rozšířenou zvukovou reprodukcí 200 mm basových reproduktorů.