ESP-RC5

ESP-RC5

Řada Cinch kabelů EMPHASER zajišťuje rozsáhlou ochranu toho nejdůležitějšího, co je třeba na audiosystému ve vašem vozidle chránit: zvukového signálu. Spletené vodiče jsou opláštěny hliníkovou fólií a zasazeny do pružného PVC pláště. Před mechanickou zátěží navíc kabel účinně chrání odolná nylonová hadička. Spolehlivý kontakt zajišťují zalité konektory s pružinovými kontakty.

  • ESP-RC5 (5 m)

Ze stejné kategorie

A594DSP

A594DSP

Úspěšný příběh řady zesilovačů AXTON DSP začal v roce 2015 dvěma modely A430DSP a A480DSP. "Create Your Own Sound" od společnosti AXTON je jedinečný koncept ve světě autorádií: díky snadno použitelné aplikaci pro chytré telefony a vysoce kvalitním a přitom cenově dostupným připojovacím kabelům plug & play pro více než 30 značek automobilů už není vynikající zvuk v autě jen "odbornou záležitostí". Ale také rozhraní Bluetooth ABT50 s možností přehrávání zvuku Hi-Res Audio nabízí uživatelům, kteří dbají na kvalitu, obrovskou přidanou hodnotu.

PW 8

PW 8

PW je nová série wooferů od ETONu: výkonné subwoofery s vysokým zdvihem se zesíleným kovovým košem a ručně vyrobenou zesílenou papírovou membránou, vybavenou vysoce výkonným feritovým magnetem, velkou kmitací cívkou a optimálním větráním díky vrtanému jádru.