PRO 80

PRO 80

K produktu ETON PRO 175 nabízíme rozšíření na 3pásmový systém s PRO 80 středovým reproduktorem. Díky ručně potažené papírové membráně a výkonnému neodymovému magnetu je v tomto 80 mm reproduktoru zachována zvuková charakteristika série. Optimální chlazení je zaručeno díky odlévanému hliníkovému koši s dobrým průtokem vzduchu. Vrtaný chladící otvor zaručuje dodatečné chlazení. Optimální symetrie magnetického pole se silným pohonem zaručuje prvotřídní výsledky měření a vůči zkreslení odolnou reprodukci hudby, perfektně harmonizující s ETON PRO 175. Připojovací terminály s kompaktními rozměry vám ušetří místo a zjednoduší instalaci PRO 80. K pasivnímu provozu je zapotřebí set frekvenčních výhybek MRX-3W.

∅ 80 mm středový reproduktor

Citlivost 1 W / 1 m 88 dB
Výkon RMS 20 W
Nominální impedance 4 ohmy
Montážní hloubka 33,9 mm

Ze stejné kategorie

DSP control center

DSP control center

Nově vyvinutá moderní centrála pro všechny DSP zesilovače nejnovější generace od ETONu. Nově i pro počítače Windows! Nyní jej lze používat v beta verzi s operačními systémy Windows Vista, Win 7, 8, 8.1 a Windows 10. Software lze stáhnout zdarma ze stránek ETONu, viz sekce ke stažení níže.

VAG 14

VAG 14

ETON je známý svou řadou Plug & Play Upgrade systémy a je již léta průkopníkem v oblasti plné integrace a reproduktorů šitých na míru. Nyní byla řada rozšířena o středobasový reproduktor UG VAG 14 Universal 145 mm (6“).

A201

A201

Řada A nejnovější generace zesilovačů od AXTONu se vyznačuje výjimečným výkonem předchozích řad, byla však v mnoha detailech zdokonalena. Nová série navíc neopouští filozofii firmy AXTON kombinovat cenovou dostupnost, praktičnost a kvalitu s maximálním hudebním zážitkem.