PRW 80

PRW 80

ETON PRW 80 – kde se výkon snoubí s precizností. Tyto 80 mm středové reproduktory váš 2pásmový systém rozšíří na 3pásmový pro ještě více zábavy v autě.

POW je zkratka pro POWER – sílu. POW 172 a POW 160 jsou naprostými bestsellery, které byly instalovány v nesčetných vozech. Nyní je možnost z POWeru získat i detailní reprodukci středových tónů. Nové PRW 80 mají výkonný feritový magnet s dobrým průtokem vzduchu pro reprodukci zvuku bez zkreslení. O zaznění i těch nejmenších detailů se stará ručně potažená papírová membrána.

∅ 80 mm středové reproduktory

Citlivost 1 W / 1 m 86 dB
Výkon RMS 20 W
Nominální impedance 4 ohmy
Průměr montážního otvoru 74 mm
Montážní hloubka 38,9 mm

Ze stejné kategorie

Zealum ZN-FINISH

Zealum ZN-FINISH

Tlumící materiál, který je inovativní kombinací Alubutyl izolační rohože a akustické pěny. Díky horní vrstvě účinně snižuje nežádoucí rezonance mezi dveřmi (rám dveří) a obložením dveří (tapec) a eliminuje odrazy zvuku (tzv. stojaté vlny) ve vnitřním prostoru dveří.

Zealum ZN-BASE1

Zealum ZN-BASE1

Samolepící tlumící materiál na polymerové bázi s vnější hliníkovou krycí vrstvou, vhodný pro tlumení vibrací a k fixaci kovových a plastových dílů. Nabízí cca dvojnásobnou účinnost tlumení než materiály na bázi Bitumenu nebo asfaltu.

M10 FLAT

M10 FLAT

ETON M10 FLAT - výkonný plochý subwoofer. Řešení problémů, když jde o ploché rozměry. Reproduktor z výkonného ETON RES 10 subwooferu do prostoru pro rezervu je nyní dostupný i samostatně. Ti, kteří chtějí rázný a výkonný zvuk, si zde přijdou na své.