B100T

B100T

ETON B100T je 2pásmový komponentní Plug & Play systém pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou a impregnovanou papírovou membránou a 25 mm výškovým reproduktorem. Koš středobasu je z polykarbonátu. Reproduktory jsou koncipované na vestavbu do dveří vozu. Připojení výškových a středobasových reproduktorů probíhá pomocí specifických připojovacích terminálů pro BMW. Vývoj a výroba reproduktorů probíhá v Německu.
Součástí balení je frekvenční výhybka a montážní adaptér pro výškový reproduktor.

Poznámka: Pro přímé zapojení reproduktoru na originální systém (rádio nebo DSP zesilovač) je vyžadována frekvenční výhybka B100XHP.

10 cm 2pásmový komponentní systém pro BMW

Citlivost 1 W / 1 m 88 dB
Výkon RMS 50 W
Nominální impedance 4 ohmy 
Frekvenční rozsah 160 Hz – 20 kHz

Ze stejné kategorie

B195NEO

B195NEO

ETON B195Neo nabízí univerzální řešení pro všechny majitele vozů BMW, kteří nejsou spokojeni s basovým výkonem. B195Neo je díky své nízké hloubce vhodný do standardních systémů.

GRAPHIT 10-2

GRAPHIT 10-2

Speciální řada subwooferů ke 40. výročí společnosti ETON: GRAPHIT – kvalita, prvotřídní materiály a konstrukce reproduktorů know-how „M

PW 10

PW 10

PW je nová série wooferů od ETONu: výkonné subwoofery s vysokým zdvihem se zesíleným kovovým košem a ručně vyrobenou zesílenou papírovou membránou, vybavenou vysoce výkonným feritovým magnetem, velkou kmitací cívkou a optimálním větráním díky vrtanému jádru.