B100XN

B100XN

ETON B100XN jsou 10 cm koaxiální Plug & Play reproduktory pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou, impregnovanou papírovou membránou a integrovaným výškovým reproduktorem. Koš je z polykarbonátu. Reproduktory jsou vhodné na vestavbu do dveřního prostoru. Připojení probíhá pomocí specifických připojovacích terminálů pro BMW. Vývoj a výroba reproduktoru probíhá v Německu.

Poznámka: Pro přímé zapojení reproduktoru na originální systém (rádio nebo DSP zesilovač) je vyžadována frekvenční výhybka B100XHP.

10 cm 2pásmové koaxiální reproduktory pro BMW

Citlivost 1 W / 1 m 88 dB
Výkon RMS 50 W
Nominální impedance 4 ohmy 
Frekvenční rozsah 160 Hz – 20 kHz

Ze stejné kategorie

POW 80

POW 80

Od teď je k dispozici vhodný středotónový reproduktor pro naši nejprodávanější řadu reproduktorů „POW“! 80mm (3“) středový měnič s jedinečnými zvuk

VW T5 F3.2

VW T5 F3.2

S třípásmovým systémem UG VW T5 F3.2 vstupuje osvědčený a tisíckrát instalovaný systém ETON pro ozvučení dodávek, multivanů a obytných vozů VW T5 do své druhé generace! Nově vyvinutá výšková a středotónová jednotka (Plug & Play) prošla zásadní modernizací.

PSX 10

PSX 10

Dokonalé koaxiální systémy pro palubní desku, dveře a zadní část: Díky svému kompaktnímu designu jsou skutečným řešením problémů pro dosažení nejlepšího možného zvuku v omezeném instalačním prostoru.