SP-RX24

SP-RX24

SP-RX24 je nový 10cm koaxiální systém od Spectronu. Systém je vybaven stabilními koši podle normy Euro-DIN, kompaktním stroncium-feritovým magnetem a dokonale zapadne do originálních otvorů na reproduktory ve většině automobilů. Středobasové reproduktory mají lehké, nízkorezonanční kužely z injekčně vstřikovaného polypropylenu, zajišťující vysokou tuhost a dobrou vnitřní izolaci pro přesnou reprodukci hudby v celém frekvenčním rozsahu. Pěnový závěs kromě toho díky nízké hmotnosti a malé setrvačnosti přináší lepší odezvu na změny zátěže. Reproduktory dále těží z výškového reproduktoru s 13mm kalotou z Mylaru, která zaručuje jiskřivé výšky a sofistikovanou reprodukci vysokých frekvencí.

10 cm koaxiální reproduktory

Výkon RMS 60 W
Nominální impedance 4 ohmy
Citlivost (1 W / 1 m) 81 dB
Frekvenční rozsah 100 Hz – 20 kHz
Montážní průměr 94 mm
Montážní hloubka 41 mm

Ze stejné kategorie

SP-RX369

SP-RX369

SP-RX369 je nový 6 x 9" triaxiální systém od Spectronu. Systém je vybaven stabilními koši podle normy Euro-DIN, kompaktním stroncium-feritovým magnetem a dokonale zapadne do originálních otvorů na reproduktory ve většině automobilů.

ATB120QB

ATB120QB

ATB120QB od Axtonu je kompaktní „cube“ subwoofer s 20cm ozvučnicí a reflexním kanálem se dokonale integruje do každého kufru či dokonce mezi sedačky některých užitkových vozů jako např. VW Bulli a Fiat Ducato. ATB120QB je skvělou volbou pro malá i velká vozidla!