AT101 – Truck

AT101 – Truck

Kdo dny nebo i týdny tráví na cestách se svým kamionem, chce pro své vozidlo přesvědčivý zvuk: jak při poslouchání hudby během jízdy, tak pro sledování videí mimo ni. Dovybavení vozidla není složité, ale přesto se tím výkon a zvuk původních zvukových systémů nebo multimediálních navigačních systémů enormně zlepší – bez toho, aby musel být vyměněn kompletní systém. S novou AT sérií má nyní AXTON dva kompaktní zesilovače, které lze flexibilně montovat do kamionů a zajistit si zřetelný zvukový upgrade. AT série hladce navazuje na mimořádný výkon série A od AXTONu a je speciálně navržena pro kamiony, obytné vozy na základě kamionů a další vozidla s 24 V palubní sítí. Nové AXTON 24 V zesilovače třídy D jsou zvukově a technicky na vysoké úrovni. Uvnitř kompaktních zesilovačů – jsou 10,5 cm široké a 4 cm vysoké – se promyšlený obvod zesilovače stará o výborný zvuk s překvapivým výkonem: Tyto zesilovače dodají každé skladbě transparentnost, dynamiku a především opravdovou radost z hudby. Mono zesilovač AT101 potěší svými 400 W RMS při 2 ohmech. K vybavení nových zesilovačů patří samozřejmě aktivní frekvenční výhybky, High-level vstupy s funkcí Auto-Turn on a ovládání basů.

Zobrazit celý popis

• Ultrakompaktní zesilovač třídy D pro kamiony
• 24 V zdroj napájení, rozsah napětí 12 – 32 V
• Hliníkové chladící tělo pro optimální odvod tepla
• High-level/Low-level vstupy
• Funkce Auto-Turn-On přes DC-Offset nebo hudební signál
• 12 dB/okt. lowpass filtr (50 – 250 Hz)
• 12 dB/okt. subsonický filtr (10 – 55 Hz)
• Bass Boost Control @ 45 Hz (0 – 18 dB), dálkové ovládání basů je součástí balení

Mono zesilovač

RMS výkon při 4 Ω 1 x 230 W
RMS výkon při 2 Ω 1 x 380 W
Frekvenční rozsah 15 Hz – 250 Hz
Odstup signál/šum > 86 dB
Vstupní citlivost 0,4 – 10 V
Rozměry (V x Š x H) 40 x 185 x 105 mm

Mohlo by se Vám také líbit

AT401 – Truck

AT401 – Truck

Kdo dny nebo i týdny tráví na cestách se svým kamionem, chce pro své vozidlo přesvědčivý zvuk: jak při poslouchání hudby během jízdy, tak pro sledování videí mimo ni. Dovybavení vozidla není složité, ale přesto se tím výkon a zvuk původních zvukových systémů nebo multimediálních navigačních systémů enormně zlepší - bez toho, aby musel být vyměněn kompletní systém.

ESP-RSL12

ESP-RSL12

Nylonové návleky EMPHASER jsou ideálním doplňkem pro ochranu jednotlivých kabelů nebo pro bezpečné spojení mnoha jednotlivých kabelů do jednoho sva

ATB20RXF

ATB20RXF

ATB20RXF od AXTONu je kulatý, extrémně plochý subwoofer do prostoru pro náhradní kolo. S výškou pouhých 125 mm se tento model vejde do téměř každého prostoru pro rezervní kolo současných aut.