ECP-M25T výškové reproduktory

ECP-M25T výškové reproduktory

ECP-M25T jsou výškové reproduktory proslulé z Emphaser Monolith komponentních systémů – nyní dostupné samostatně po dvou kusech včetně montážního pouzdra. 25 mm tkaninová membrána díky svému tvaru a nízké váze je vhodná pro detailní reprodukci hudby s ohromující hloubkou prostoru a výjimečně nízkým zkreslením zvuku. Usazená v kompaktním CNC frézovaném hliníkovém pouzdru, nalezne tato perla mezi výškovými reproduktory vždy optimální montážní pozici – při potřebě i v montážním pouzdře.

  • 25 mm výškový reproduktor s tkaninovou membránou
  • CNC frézované hliníkové pouzdro
  • Neodymový magnetický pohon, bez ferrofluidů pro maximální dynamiku
  • Krycí mřížka s s velkými hexagonovými otvory
  • Montážní pouzdro s dvěma různými montážními úhly
  • Montážní hloubka: 16 mm, montážní průměr: 45 mm

Monolith výškové reproduktory

Výkon 25 W RMS
Frekvenční rozsah 2,7 kHz – 22 kHz
Nominální impedance 4 ohmy
Citlivost 1 W / 1 m 80 dB
Montážní průměr 72 mm
Montážní hloubka 35 mm

Ze stejné kategorie

POW 172.2

POW 172.2

POW 172 od ETONu byl průkopnický komponentní systém - v roce 2010 byla reálná citlivost 89 dB a systém mohl být připojen přímo na autorádio. Nyní ETON představuje druhou generaci tohoto systému - POW 172.2 s novým vzhledem, kompletně přepracované a opět připravené, stát se bestsellerem. 

ESP-RP20

ESP-RP20

Sady napájecích kabelů EMPHASER jsou vyráběny výhradně z vysoce kvalitních komponentů. Napájecí kabely jsou vyrobeny z precizně spletených ultra te

RES 10 A

RES 10 A

Aktivní, výkonný a uschovaný - nový subwoofer RES 10 A od ETONu do prostoru pro rezervu. Jeden z nejvýkonnějších aktivních subwooferů ve své třídě! Masivní ozvučnice z MDF desky, speciálního krycího laku a robustní skrz na skrz.