ESP-RS25

ESP-RS25

Prémiový reproduktorový kabel od společnosti Emphaser: Vodiče kabelů jsou vyrobeny z vysoce čistých měděných vláken OFC a jsou vzájemně stočeny, aby bylo dosaženo vysoké odolnosti proti rušení a flexibility. Odolný plášť má na druhém vodiči souvislé červené značení, aby bylo možné vždy rozpoznat správnou polaritu.

K dispozici jsou tři varianty a dvě velikosti balení: 15metrové balení je určeno pro koncové uživatele a je ideální pro zapojení předního systému z kufru. Role o délce 100 metrů jsou určeny pro prodejny našich specializovaných obchodních partnerů.

Ze stejné kategorie

POW 80

POW 80

Od teď je k dispozici vhodný středotónový reproduktor pro naši nejprodávanější řadu reproduktorů „POW“! 80mm (3“) středový měnič s jedinečnými zvuk

ATB220

ATB220

Když si chcete dopřát něco extra: ATB220 je jako stvořený pro milovníky hudby, kteří svému zvuku chtějí dopřát potřebný prostor. Se svými dvěma výkonnými a vysoce účinnými 20cm basovými reproduktory ve vnitřní bandpass konstrukci vytvoří tento subwoofer basové vlny, které působivě zaujmou každým elektrobeatem, každým kytarovým riffem a každým úderem bicí.

PRO 80

PRO 80

K produktu ETON PRO 175 nabízíme rozšíření na 3pásmový systém s PRO 80 středovým reproduktorem. Díky ručně potažené papírové membráně a výkonnému neodymovému magnetu je v tomto 80 mm reproduktoru zachována zvuková charakteristika série.