ESP-RS15-100

ESP-RS15-100

Prémiový reproduktorový kabel od společnosti Emphaser: Vodiče kabelů jsou vyrobeny z vysoce čistých měděných vláken OFC a jsou vzájemně stočeny, aby bylo dosaženo vysoké odolnosti proti rušení a flexibility. Odolný plášť má na druhém vodiči souvislé červené značení, aby bylo možné vždy rozpoznat správnou polaritu.

K dispozici jsou tři varianty a dvě velikosti balení: 15metrové balení je určeno pro koncové uživatele a je ideální pro zapojení předního systému z kufru. Role o délce 100 metrů jsou určeny pro prodejny našich specializovaných obchodních partnerů.

Ze stejné kategorie

B100XW2

B100XW2

ETON B100XW2 jsou 10 cm koaxiální Plug & Play reproduktory pro BMW. Středobasový reproduktor disponuje žebrovanou, impregnovanou papírovou membránou a integrovaným výškovým reproduktorem.

ESP-RSL6

ESP-RSL6

Nylonové návleky EMPHASER jsou ideálním doplňkem pro ochranu jednotlivých kabelů nebo pro bezpečné spojení mnoha jednotlivých kabelů do jednoho sva

OPEL F2.2

OPEL F2.2

ETON Opel F2.2 je 165 mm 2pásmový Plug & Play front systém sestávající ze speciálně koncipovaných středobasových reproduktorů v polyamidovém koši zesíleném skelnými vlákny a 25 mm výškových reproduktorů vč. vhodných frekvenčních výhybek.